Bruun Rasmussen Auctioneers of Fine Art

Bruun Rasmussen Kunstauktioner er et familieejet auktionshus, og sådan har det været, lige siden det første hammerslag faldt i 1948.  › Read more

Eftersynet åbner torsdag!

Eftersynet åbner torsdag!

Besøg det smukke eftersyn i Bredgade 33 i København fra torsdag til mandag. Vi udstiller alle de kunstgenstande, der kommer under hammeren på årets sidste internationale auktion. Torsdag kl. 14 fortæller Jesper Bruun Rasmussen i anledning af sin 75-års fødselsdag om sine mange år i kunstens tjeneste. 

› Read the article
| › Register new Customer   › Log in |  

Oberst Nories asiatiske kunstsamling

Asiatisk kunsthåndværk i særklasse og historisk vingesus – samlingen efter oberst E.W.M. Norie står sammen med andre prominente samlinger i kø på den internationale auktion i Bredgade.

› Læs artiklen

Med farvens kraft

Blomsterne sprænger som nytårsraketter i Emil Noldes blændende blomsterbillede ”Blühende Sommer”. Med denne akvarel og to andre værker er vi stolte af at kunne præsentere et varieret udsnit af Noldes farvefabulerende billedverden, der blev etableret i en tid med store samfundsmæssige omvæltninger.

› Læs artiklen

Avantgarden i dansk kunst

Med markante værker af Edvard Weie, William Scharff, Olaf Rude, Jais Nielsen og Vilhelm Lundstrøm tager vi tilbage til årene op mod og under første verdenskrig, hvor de europæiske avantgarderetninger manifesterede sig i dansk kunst.

› Læs artiklen

Jesper Bruun Rasmussens favoritter

I anledning af Jesper Bruun Rasmussens 75-års fødselsdag præsenterer han i filmen her højdepunkterne på årets sidste internationale auktion i Bredgade. 

› Læs artiklen

Le Corbusiers emaljer fra Utzons samling

Den schweiziskfødte kunstner Le Corbusier samarbejdede med den danske arkitekt Jørn Utzon om udsmykningen af Operahuset i Sydney. Nu kommer to af kunstnerens enestående emaljemalerier fra Utzons samling under hammeren.

› Læs artiklen

Marcel Breuers Isokon-møbler

Vores designauktioner er bedst kendt for møbelklassikerne fra de skandinaviske lande, men denne gang er vi dykket ned i international designhistorie med en række møbler af den markante ungarske arkitekt Marcel Breuer.

› Læs artiklen

Eckersberg – pioner i perspektivet

På årets sidste auktion i Bredgade sætter vi spot på den danske guldalder med to helt enestående genremotiver af dansk malerkunst fader, C.W. Eckersberg, og en lang række værker af hans elever fra kunstakademiet.

› Læs artiklen

Verdenskunst fra en dansk skjortefabrik

Nu præsenterer vi et sjældent ”Achrome”-værk fra 1961 af den italienske avantgardekunstner Piero Manzoni. Værket er udført under kunstnerens arbejdsophold i Danmark og har ikke tidligere været udbudt til salg.

› Læs artiklen

Stjernebesat Rolex i millionklassen

Nu kommer det kostbareste Rolex-ur i auktionshusets historie under hammeren! Der er tale om et sjældent stjernebesat ”Stelline”-ur fra 1953 til en vurdering på 1,2-1,5 mio. kr. Med på auktionen er også verdens mest efterspurgte sportsur, ”Nautilus 3700”, fra Patek Philippe.

› Læs artiklen

Russiske ikoner og påskeæg fra zarfamilien

Ikoner fra norske privatsamlinger, Kejserinde Dagmars smukke sjal og Storfyrstinde Anastasia Mikhailovnas russiske påskeæg – vi sætter fokus på kunst og antikviteter fra zartidens Rusland på årets sidste internationale auktion i Bredgade og en efterfølgende netauktion.

› Læs artiklen

Russian Art Week: Mød os i London!

I anledning af Russian Art Week 2017 udstiller vi kunst og antikviteter fra Rusland den 27.-28. november på Den Danske Ambassade i London. Alle er velkomne.

› Læs artiklen

Særlige vurderingsdage

Vi tager løbende på vurderingsturné rundt omkring i landet. Kom og mød os, når vi er i en by nær dig. Listen opdateres løbende.

17/1 Vurdering, Randers

› Læs artiklen

Bredgade
Bredgade 33
DK-1260 København K
Tel. +45 88 18 11 11
Fax +45 88 18 11 12
› bredgade@bruun-rasmussen.dk  
Havnen
Sundkrogsgade 30
DK-2150 Nordhavn
Tel. +45 88 18 11 11
Fax +45 88 18 11 12
› havnen@bruun-rasmussen.dk  
Baltikavej
Baltikavej 10
DK-2150 Nordhavn
Tel. +45 88 18 11 11
Fax +45 88 18 11 12
› baltikavej@bruun-rasmussen.dk  
Aarhus
Søren Frichs Vej 34D
DK-8230 Åbyhøj
Tel. +45 88 18 11 00
Fax +45 88 18 11 12
› aarhus@bruun-rasmussen.dk  
Privacy statement About Bruun Rasmussen Contact us Newsletter Modern version