Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Absolut sidste frist!

Frimærker hos Bruun Rasmussen

I forlængelse af flere succesrige opkøb af konkurrerende danske auktionshuse har Bruun Rasmussen netop overtaget Jan Helding Auktioner, som i en årrække har været en større spiller på markedet for frimærker og postkort.

 

Langt over én million hammerslag er det blevet til, siden Bruun Rasmussen Kunstauktioner åbnede i 1948. Hammeren af elfenben er stadig den samme, men virksomheden har undervejs suppleret den med en virtuel hammer, der i dag falder lige så effektivt som elfenbenshammeren i det store auktionshus i Bredgade.

Bruun Rasmussens vækst skyldes ikke alene udvidelsen med auktioner på internettet, men i høj grad også en række strategiske opkøb af konkurrerende danske auktionshuse. Overtagelserne har alle haft det klare formål yderligere at styrke Bruun Rasmussens position på det internationale kunstmarked.

Frimærker hos Bruun Rasmussen

I forlængelse af disse opkøb har Bruun Rasmussen netop indgået en aftale om overtagelse af det velrenommerede frimærkehus Jan Helding Auktioner ApS, beliggende på Frederiksberg, som i en lang årrække har afholdt konkurrencedygtige auktioner på markedet for frimærker og postkort. Som en del af aftalen følger 49-årige Jan Helding selv med til Bruun Rasmussen, hvor han fremover vil lede den nystartede afdeling for frimærker og postkort. 

Det faldt helt naturligt, at Bruun Rasmussen købte min virksomhed, da jeg altid har anset netop dét auktionshus for at stå for den samme høje faglighed og professionelle linje som jeg selv. Jeg glæder mig utroligt meget til at løfte de mange nye udfordringer, hvor jeg i en stor organisation har mulighed for at forstærke indsatsen for at lave frimærkeauktioner med klart fokus på det internationale marked”, siger Jan Helding, som har arbejdet professionelt med frimærker i mere end 20 år, heraf de sidste 10 år udelukkende med virke på auktionsmarkedet.

Med aftalen er yderligere et ønske gået i opfyldelse for Jan Helding: Han kan nu hellige sig det faglige arbejde med salg og vurdering af frimærker, posthistorie og postkort, fremfor administrative opgaver.

Jan Helding får følgeskab af den erfarne, 40-årige Poul Toft Simonsen, der kommer fra en stilling som ansvarlig for frimærker hos Lauritz.com efter igennem flere år at have været ansat hos Thomas Høiland Auktioner.

Etableringen af en stærk frimærkeafdeling skal ses som led i at styrke vores position som det førende auktionshus i Skandinavien – ikke blot inden for kunst, design og antikviteter, men også på de klassiske samlerobjekter, som helt naturligt omfatter frimærker og postkort”, siger udviklingsdirektør Frederik Bruun Rasmussen.

Bruun Rasmussens etablering af en seriøs og konkurrencedygtig afdeling for frimærker har været under forberedelse længe og falder i naturlig forlængelse af husets succesfulde lancering af en international møntafdeling for blot to år siden, hvor mønteksperten Michael Fornitz blev ansat hos Bruun Rasmussen, efter i en årrække at have været ansat hos Thomas Høiland Auktioner.

Det nye forretningsområde falder sammen med planerne i Bruun Rasmussens nystartede forlag, hvis første udgivelse netop omhandler postkortet som samlerobjekt. Bogen er skrevet af tre af landets største og mest vidende postkortsamlere og giver en længe savnet prisguide til både nye og etablerede samlere. 

Jan Helding afholder sin sidste klassiske auktion den 28. januar, hvortil kataloget netop er udkommet, og fra den 15. februar vil han være at finde hos Bruun Rasmussen i Bredgade.

Læs mere på: www.helding.dk

 

‹ Tilbage

› Bredgade  
Bredgade 33
DK-1260 København K
Tel. +45 88 18 11 11
Fax +45 88 18 11 12
› bredgade@bruun-rasmussen.dk  
› Havnen  
Sundkrogsgade 30
DK-2150 Nordhavn
Tel. +45 88 18 11 11
Fax +45 88 18 11 12
› havnen@bruun-rasmussen.dk  
› Baltikavej  
Baltikavej 10
DK-2150 Nordhavn
Tel. +45 88 18 11 11
Fax +45 88 18 11 12
› baltikavej@bruun-rasmussen.dk  
› Aarhus  
Søren Frichs Vej 34D
DK-8230 Åbyhøj
Tel. +45 88 18 11 00
Fax +45 88 18 11 12
› aarhus@bruun-rasmussen.dk  
Fortrolighedspolitik Om Bruun Rasmussen Kontakt os Nyhedsbrev Mobilvisning